Serveis

Poseu-vos en les millors mans

Un somriure sa i bonic descansa en una geniva sanejada. Sense això les peces dentals poden veure’s afectades tant en la seva salut i resistència així com l’estètica general de la teva boca. Tractar i prevenir els problemes de la geniva és fonamental encara que sovint no s’atén a la seva veritable importància. Conscients daixò, el nostre equip especialista cuida que els teixits naturals que suporten les teves dents estiguin sans i amb el millor aspecte corregint i prevenint qualsevol problema en les genives.

 

  • Blanquejament dental: corregint les múltiples causes de la decoloració de les dents.
  • Terapia fotodinàmica i probiòtics orals: tractament dividit en tres fases. Reducció bacteriana, aportació de bacteria positiva i manteniment de les mateixes.
  • Terapia mucogingival: es basa en recuperar geniva a zones on aquesta s’ha perdut o és insuficient. Tapar amb geniva les arrels de les dents que queden al descobert, o reduir zones de geniva que ha crescut de forma exagerada i pot tapar part de la dent.
  • Estètica dental: amb l’ús de materials estètics tapar les troneres (forats negres) que queden entre les dents a conseqüència de pèrdua òssia i geniva.
  • Anàl·lisi microbiològic: tenim la possibilitat de detectar quins microorganismes actuen amb més agressivitat a les periodontitis resistents al tractament habitual.