Blanquejament Dental

HI HA MOLTES CAUSES DE DECOLORACIO DE LES DENTS. LES MES HABITUALS SON L’ENVELLIMENT I EL CONSUM DE SUBSTANCIES QUE  PROVOQUEN TAQUES, COM ARA CAFÉ,TE,BEGUDES DE COLA, TABAC I VI NEGRE, ENTRE D’ALTRES.

DURANT LA FORMACIO DE LES DENTS EL CONSUM DE CERTS ANTIBIOTICS COM LA TETRACICLINA, O BE L’EXCES DE FLUOR TAMBE PODEN CAUSAR ENFOSQUIMENT DENTARI.

GAIREBE TOTHOM ES POT BENEFICIAR DEL BLANQUEIG DENTAL, TOT I QUE S’HA DE FER UNA VALORACIO PERSONALITZADA. ES UN PROCEDIMENT EFICAÇ I SEGUR, TOT I QUE NO EL RECOMANEM EN DONES EMBARASSADES O LACTANTS NI EN MENORS D’EDAT.

L’INGREDIENT ACTIU DEL GEL BLANQUEJADOR ES EL PEROXID D’HIDROGEN. QUAN ES DESCOMPON, L’OXIGEN ENTRA A L’ESMALT I LA DENTINA I ACLAREIX LES SUBSTANCIES DECOLORIDES SENSE MODIFICAR L’ESTRUCTURA DE LA DENT.

LA LLUM CONTRIBUEIX A ACTIVAR EL PEROXID D’HIDROGEN I AJUDA A LA SEVA PENETRACIO A LA SUPERFICIE DE LA DENT.

EVIDENTMENT EL GEL BLANQUEJADOR HA D’ACTUAR NOMÉS SOBRE LES DENTS, PEL QUE DURANT EL TRACTAMENT ES PROTEIGEIXEN GENEIVES I TEIXITS TOUS AMB UN PRODUCTE ESPECIFIC.

AL ACABAR EL BLANQUEJAMENT ES RECOBREIXEN LES DENTS BLANQUEJADES AMB UN GEL DESENSIBILITZANT, QUE EL PACIENT S’APLICARA LES PRIMERES 24 HORES PER EVITAR LA HIPERSENSIBILITAT.